top of page

Oli Duntemps

Aceite de oliva de categoría superior obtenido directamente de aceitunas y solo mediante procedimientos mecánicos. Tafona de Son Cuixa SL es una empresa familiar dedicada al cultivo del olivo y la elaboración de aceite de oliva virgen extra dentro de la DO Oli de Mallorca. Contamos con poco más de 5 hectáreas de olivar de las variedades arbequina y picual, en varias plantaciones en el término municipal de Petra, y una planta envasadora situada en el Bar – Restaurant Stop.

El aceite que producimos es de primera prensada, en frío, obtenido de aceitunas que recogemos en el punto óptimo de maduración, de las cuales obtenemos un aceite de oliva de color verde claro, con aromas de diversas frutas. Además ofrecemos a nuestros clientes nuestro producto sin filtrar para conservar todas sus cualidades.

Nuestra empresa comercializa el aceite bajo la marca registrada OLI DUNTEMPS y L’AGRE, una selección especial que no os dejará indiferentes.


DATOS DE INTERÉS

Avinguda Rei Jaume II, sn. Petra Tel: (+34) 600 215 609


______


Oli d’oliva de categoria superior obtingut directament d’olives i només mitjançant procediments mecànics. Tafona de Son Cuixa SL és una empresa familiar dedicada al cultiu de l’olivera i a l’elaboració d’oli d’oliva verge extra dins la DO Oli de Mallorca. Comptam amb poc més de 5 hectàrees d’olivar de les varietat arbequina i picual, en diverses plantacions dins el terme municipal de Petra, i una planta envasadora situada al Bar – Restaurant Stop.

L’oli que produïm és de primera premsada, en fred, obtingut d’olives que recollim al punt òptim de maduració, de les quals obtenim un suc d’oliva de color verd clar, amb aromes de diverses fruites. A més oferim als nostres clients el nostre producte sense filtrar per tal de conservar totes les seves qualitats.

La nostra empresa comercialitza l’oli sota la marca registrada OLI DUNTEMPS , L’AGRE I LLECOR, una selecció especial que no us deixarà indiferents.


______


Superior category olive oil obtained directly from olives and only by mechanical procedures. Tafona de Son Cuixa SL is a family business dedicated to the cultivation of the olive tree and the production of extra virgin olive oil within the DO Oli de Mallorca. We have just over 5 hectares of olive groves of the Arbequina and Picual varieties, in various plantations in the municipality of Petra, and a bottling plant located in the Bar - Restaurant Stop.

The oil we produce is first cold pressed, obtained from olives that we collect at the optimum point of ripeness, from which we obtain a light green olive oil with aromas of various fruits. We also offer our customers our unfiltered product to preserve all its qualities.

Our company markets the oil under the trademark OLI DUNTEMPS and L'AGRE, a special selection that will not leave you indifferent.




bottom of page