30/05/2021 - LA GUITARRA MEDITERRÀNIA, DAMIÀ TIMONER (Maig musical)

Teatre de Petra Es Quarter. Carrer Sol, 5 . Veure mapa 30/05/2021 18:00

En aquest recital, el compositor i guitarrista Damià Timoner ens interpretarà en solitari un recull de les seves millors composicions així com una mostra de les seves versions més conegudes per a guitarra Espanyola. Gaudirem també d'un petit tast del seu darrer disc, "Jerry's Smilin' ¨ homenatge al grup americà The Grateful Dead


En el seu estil, original i diferent, hi predomina el so de la música mediterrània, sense oblidar però les influències del pop-rock dels anys 70 i la música instrumental de la costa oest nord-americana dels anys 80.

--------------

En este recital, el compositor y guitarrista Damià Timoner nos interpretará en solitario una recopilación de sus mejores composiciones así como una muestra de sus versiones más conocidas para guitarra Española. Disfrutaremos también de una pequeña muestra de su último disco, "Jerry s Smilin '¨ homenaje al grupo estadounidense The Grateful Dead En su estilo, original y diferente, predomina el sonido de la música mediterránea, sin olvidar las influencias del pop-rock de los años 70 y la música instrumental de la costa oeste norteamericana de los años 80.

---------

MAIG MUSICAL

PREU 10 EUROS/ MENORS DE 18 ANYS 5 EUROS


COMPRA ENTRADES:

ticketib.com o App Petra