23/05/2021 - LA PRINCESA QUE FEIA LLAÜTS (Maig musical infantil)


Teatre de Petra Es Quarter. Carrer Sol, 5. Veure mapa 23/05/2021

18:00


La Fada Despistada apareix com sempre cantant i regalant somnis, aquesta vegada però, presenta La princesa que feia llaüts el conte creat per l’Institut Balear de la Dona amb l’objectiu de sensibilitzar les famílies amb el missatge que transmeten els contes de princeses d’un temps… Les princeses poden ser valentes? Les princeses poden navegar? poden viure feliçment sense casar-se? Clar que sí, i els protagonistes d’aquest conte ho tenen ben clar.


La princesa que feia llaüts és la història d’una princesa que trenca els clàssics estereotips de gènere. Perquè una princesa pot fer allò que es proposi.

Com que la Fada no pot fer res sense música, hi ha unes cançons relacionades amb el conte que els participants hauran d’interpretar. La sessió es transforma de contacontes a taller musical i reflexió sobre el tema de la igualtat de gènere i els patrons masclistes apresos per les generacions anteriors.


Fitxa artística

Autoria: IBD / Actriu i intèrpret: Cecília Giménez


--------------

El Hada despistada aparece como siempre cantando y regalando sueños, esta vez sin embargo, presenta la princesa que hacía "llaüts" el cuento creado por el Instituto Balear de la Mujer con el objetivo de sensibilizar a las familias con el mensaje que transmiten los cuentos de princesas de un tiempo... ¿Las princesas pueden ser valientes? ¿Las princesas pueden navegar? ¿pueden vivir felizmente sin casarse? Claro que sí, y los protagonistas de este cuento lo tienen claro. La princesa que hacía laúdes es la historia de una princesa que rompe los clásicos estereotipos de género. Porque una princesa puede hacer lo que se proponga. Como la Hada no puede hacer nada sin música, hay unas canciones relacionadas con el cuento de que los participantes deberán interpretar. La sesión se transforma de cuentacuentos en taller musical y reflexión sobre el tema de la igualdad de género y los patrones machistas aprendidos por las generaciones anteriores.


---------

COMPANYIA: LA FADA DESPISTADA

CICLE: MAIG MUSICAL

SALA PETITA DEL TEATRE DE PETRA

Públic destinatari Familiar (a partir 2 anys)

PREU: GENERAL 2 EUROS


COMPRA ENTRADES:

ticketib.com o App PetraSíguenos en Instagram

  • White Instagram Icon

Font, 1. 07520 Petra

Tel: (+34) 971 830000 

Fax: (+34) 971 830262

www.ajpetra.net

  • White Facebook Icon

© 2020 VisitPetraMallorca.com - Ajuntament de Petra - Todos los derechos reservados

logo blanc.png