17/04/2021 - S'ARRUAL JAZZ MORT (Concert de música)


Teatre de Petra Es Quarter. Carrer Sol, 5. Veure mapa 17/04/2021 19:00


S’Arrual Jazz Mort es va formar fa vint i cinc anys amb l’esperit de fer una música fresca, divertida i en directe.


El seu repertori recorre el jazz més clàssic de Nova Orleans amb els dixielands de les bandes de carrer del sud dels Estats Units, també el repertori de Duke Ellington de l’època del Cotton Club “so jungla”, també interpreta Swing clàssic dels 30,tot això combinat amb versions de temes populars més actuals (Sting, Prince)

amb lletres originals de Toni Isern.


En la seva trajectòria ha enregistrat dos treballs discogràfics, “S’Arrual Jazz Mort” i “Es Pirata”.


En els seus concerts S’arrual combina les músiques més clàssiques amb les lletres més surrealistes i fa que el públic es senti complice de les històries dels temes del grup.

--------------

S'Arrual Jazz Mort se formó hace veinte y cinco años con el espíritu de hacer una música fresca, divertida y en directo.

Su repertorio recorre el jazz más clásico de Nueva Orleans con los dixieland de las bandas de calle del sur de Estados Unidos, también el repertorio de Duke Ellington de la época del Cotton Club "sonido jungla", también interpreta Swing clásico de los 30, todo ello combinado con versiones de temas populares más actuales (Sting, Prince) con letras originales de Toni Isern. En su trayectoria ha grabado dos trabajos discográficos, "S'Arrual Jazz Mort" y "Es Pirata". En sus conciertos S'Arrual combina las músicas más clásicas con las letras más surrealistas y hace que el público se sienta cómplice de las historias de los temas del grupo.

---------

PREUS: 10 euros general i menors de 18 anys 5 euros


COMPRA ENTRADES:

ticketib.com o App PetraSíguenos en Instagram

  • White Instagram Icon

Font, 1. 07520 Petra

Tel: (+34) 971 830000 

Fax: (+34) 971 830262

www.ajpetra.net

  • White Facebook Icon

© 2020 VisitPetraMallorca.com - Ajuntament de Petra - Todos los derechos reservados

logo blanc.png