15/05/2021 - BLE DE SAFRÀ I ALTRES ESPÈCIES (Maig musical)

Teatre de Petra Es Quarter. Carrer Sol, 5 . Veure mapa 15/05/2021 19:00

Miquel Àngel Aguiló ( Violoncel )

Yaron Marco ( Percussions i Ud àrab )


Miquel Àngel Aguiló i Yaron Marco ens proposen un viatge aromàtic. Visions i sensacions exòtiques, d'altres més quotidianes. Paisatges mediterranis, lluminosos, ombrívols, calmats o actius...


Un recorregut interior sempre intimista.


Miquel Àngel Aguiló té estudis musicals a Palma, Barcelona i Holanda amb Miriam Rader, G. Motatu, Herre Jan Stegenga, Ad Van Dongen i Marçal Cervera i és Grau professional superior de violoncel. Ha format part de diverses formacions de cambra, tant nacionals com internacionals: Nederland Kamer Orquest, Orquestra Barroca Espanyola, Orquestra Barroca de la Universitat de Salamanca, Studium Aureum i La Reial Cambra. El 2009 va participar amb el grup de pop Antònia Font a "Coser i cantar", que va ser premiat per l'Acadèmia de la Música com a Millor Àlbum de Pop 2009 i per la Generalitat de Catalunya amb el Premi de la Música 2009. Actualment és el director de Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa.


Yaron Marco és un dels músics més populars d'Eivissa, on va arribar el 1976 a la recerca del paradís hippy després d'abandonar Israel i després d'una breu etapa a Amsterdam. Yaron Marko ha dissenyat arpes bíbliques i es defineix com «luthier a l'80%» per la seva formació autodidacta, que l'ha portat reproduir les arpes bíbliques o experimentar amb tot tipus de sons i instruments, fins bolcar-se amb totes les possibilitats que ha descobert amb els gongs d'extrem orient.

--------------

Miguel Ángel Aguiló (Violonchelo) Yaron Marco (Percusiones y Ud árabe) Miquel Àngel Aguiló y Yaron Marco nos proponen un viaje aromático. Visiones y sensaciones exóticas, otras más cotidianas. Paisajes mediterráneos, luminosos, sombríos, calmados o activos ... Un recorrido interior siempre intimista. Miquel Àngel Aguiló tiene estudios musicales en Palma, Barcelona y Holanda con Miriam Rader, G. Motatu, Herre Jan Stegenga, Ad Van Dongen y Marçal Cervera y es Grado profesional superior de violonchelo. Ha formado parte de diversas formaciones de cámara, tanto nacionales como internacionales: Nederland Kamer orquesta, Orquesta Barroca Española, Orquesta Barroca de la Universidad de Salamanca, Studium Aureum y La Real Cámara. En 2009 participó con el grupo de pop Antònia Font a "Coser y cantar", que fue premiado por la Academia de la Música como Mejor Álbum de Pop 2009 y por la Generalitat de Cataluña con el Premio de la Música 2009. actualmente es el director de Banda Sinfónica Ciudad de Ibiza. Yaron Marco es uno de los músicos más populares de Ibiza, donde llegó en 1976 en busca del paraíso hippy tras abandonar Israel y después de una breve etapa en Amsterdam. Yaron Marko ha diseñado arpas bíblicas y se define como «luthier al 80%» por su formación autodidacta, que la ha llevado reproducir las arpas bíblicas o experimentar con todo tipo de sonidos e instrumentos, hasta volcarse con todas las posibilidades que ha descubierto con los gongs de extremo oriente.


---------


MÚSICA (VIOLONCEL, PERCUSSIÓ I UD ÀRAB)

MAIG MUSICAL

MÚSICS: MIQUEL ÀNGEL AGUILÓ I YARON MARCO

PREUS: 10 GENERAL I 5 MENORS DE 18 ANYS


COMPRA ENTRADES:

ticketib.com o App Petra