12/06/2021 - ÀNIMA (ESPECTACLE FINAL TALLER TEATRE DE POEMES)

Teatre de Petra Es Quarter. Carrer Sol, 5 . Veure mapa 12/06/2021 19:00

Ànima t'acosta la tècnica actoral més innovadora en un espectacle que et permet aprendre de l'eina que sempre t'acompanya: el cos que s'emociona. La tècnica actoral és la disciplina més antiga que fa ús del nostre cos com a eina en totes les seves expressions; durant massa anys, per no dir mil·lenis, el resultat actoral ha estat l'únic objectiu als muntatges teatrals, deixant de banda el procés de l'intèrpret com a fet enriquidor per al públic. Avui dia en ple segle XXI la disciplina de l'actor és a la fi una eina pedagògica de l'emoció, que permet al públic alliberar-se del conflicte.

Actrius i Actors: Margalida Riera, Sebastià Roig, Catalina Company, Joana Karmany, Xisca Jaume, Magdalena Salom, Miquel Monserrat, Maria Estelrich.


Creador audiovisual: Joan Vidal Vidal

Disseny de Llum i Tècniques: Biel Padilla

Direcció i dramatúrgia: Jeroni Obrador.

Un muntatge d'Intelsoul amb la col·laboració del Teatre de Petra

--------------

Ànima te acerca la técnica actoral más innovadora en un espectáculo que te permite aprender de la herramienta que siempre te acompaña: el cuerpo que se emociona. La técnica actoral es la disciplina más antigua que hace uso de nuestro cuerpo como herramienta en todas sus expresiones; durante demasiados años, por no decir milenios, el resultado actoral ha sido el único objetivo a los montajes teatrales, dejando de lado el proceso del intérprete como hecho enriquecedor para el público. Hoy en día en pleno siglo XXI la disciplina del actor es al fin una herramienta pedagógica de la emoción, que permite al público liberarse del conflicto. Actrices y Actores: Margalida Riera, Sebastià Roig, Catalina Company, Joana Karmany, Xisca Jaume, Magdalena Salom, Miquel Monserrat, Maria Estelrich. Creador audiovisual: Juan Vidal Vidal Diseño de Luz y Técnicas: Biel Padilla Dirección y dramaturgia: Jerónimo Obrador. Un montaje de Intelsoul con la colaboración del Teatro de Petra

---------


COMPRA ENTRADES:

ticketib.com o App Petra