02/05/2021 - MÚSICA MA(G)ESTRO (Maig musical infantil)


Teatre de Petra Es Quarter. Carrer Sol, 5. Veure mapa 2/05/2021

18:00


El nostre espectacle transforma aquesta orquestra en un conjunt de dibuixos animats, a on el protagonisme ja no el tenen els músics sinó l'instrument en si. Uns personatges meitat animal i meitat instrument. Aquests dibuixos es projecten a una pantalla, amb la qual interactua el cantant-director. Per tal de presentar l'espectacle, durant l'obertura, aquest Maestro, que també és meitat mag, d'aquí el MAgESTRO, transforma uns instruments normals en aquests dibuixos animats que aniran prenent vida.


Una vegada ha aconseguit fer sonar l'orquestra adequadament, i ha pogut composar en directe una nova obra, quan ja ha acabat l'obra, el MAgESTRO fa una doble pirueta, creant una orquestra amb els assistents, i tornant a interpretar un fragment tots junts.


--------------

Nuestro espectáculo transforma esta orquesta en un conjunto de dibujos animados, donde el protagonismo ya no lo tienen los músicos sino el instrumento en sí. Unos personajes mitad animal y mitad instrumento. Estos dibujos se proyectan en una pantalla, con la que interactúa el cantante-director. Con el fin de presentar el espectáculo, durante la apertura, este Maestro, que también es mitad mago, de ahí el MAgESTRO, transforma unos instrumentos normales en estos dibujos animados que irán tomando vida. Una vez ha conseguido hacer sonar la orquesta adecuadamente, y ha podido componer en directo una nueva obra, cuando ya ha terminado la obra, el MAgESTRO hace una doble pirueta, creando una orquesta con los asistentes, y volviendo a interpretar un fragmento todos juntos.


---------

COMPANYIA: Diabolus in musica

CICLE: PETRAficats pels CONTES

Públic destinatari Familiar (a partir 3 anys)

PREU: GENERAL 5 EUROS/ MENORS DE 18 ANYS 4 EUROS/ MENORS DE 12 ANYS 3 EUROS


COMPRA ENTRADES:

ticketib.com o App PetraSíguenos en Instagram

  • White Instagram Icon

Font, 1. 07520 Petra

Tel: (+34) 971 830000 

Fax: (+34) 971 830262

www.ajpetra.net

  • White Facebook Icon

© 2020 VisitPetraMallorca.com - Ajuntament de Petra - Todos los derechos reservados

logo blanc.png